avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pot sa imi recuperez banii restanti de la o firma in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pot sa imi recuperez banii restanti de la o firma in insolventa

Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa la scurt timp dupa ce mi-am dat demisia. Mi-au platit zilele de muncite, dar nu mi-au platit zilele de concediu ramase si nici nu mi-au dat fisa de lichidare. Ce ar trebui sa fac pentru a le recupera? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabrielalm05 , utilizator 18:21, 10 Ianuarie 2020
Trebuie să vă înscrieâi la masa credală. Cererea se depune la dodarul de insolvență aflat pe rolul Tribunalului din raza sediului societății.
Inscrierea creantelor salariale in tabelul de creante se face din oficiu de catre administratorul/lichidatorul judiciar.

Daca nu a fost publicat tabelul preliminar de creante luati legatura cu fostul angajator ca sa va asigurati ca transmite administratorului/lichidatorului si datoria catre dvs.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Va multumesc!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Insolvenþã VoiculescuC VoiculescuC Dacă firma este în insolvenţă salariaţii trebuie să facă cerere să se înscrie la masa credală pentru salariile restante? (vezi toată discuția)
Creante salariale - masa credala YoAlle YoAlle Buna ziua, Angajatul trebuie sa depuna cerere cu salariile restante pe care le are de incasa pentru a fi inscris la masa credala ? Cum putem stii daca am ... (vezi toată discuția)