avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la indemnizatie?

Va rog frumos sa ma ajutați, sa îmi spuneți și mie dacă lucrez de 2 luni, și de 2 zile miam făcut un test de sarcina și mia ieșit pozitiv, pot beneficia de dreptu de indemnizația copilului? Precizez ca înainte cu 2 luni am mai lucrat 4 luni în alta parte tot în acel an,,
Va mulțumesc,!
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 12 Ianuarie 2020
Care este data de nastere a copilului si perioadele de cand lucrati - datele exacte, de la... pana la .... ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului amales amales buna ziua ,va rog sa imi ziceti daca pot obtie prenatal in romania daca am muncit in germania 2 ani dar in aprilie am venit in romania in aprilie si atunci ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului ContSters58051 ContSters58051 am un copil de 4 luni si incepand cu data de 15 mai trebuie sa incep serviciul, mentionez ca inainte de a naste lucram la o firma privata avand o vechime de 2 ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)