ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 liamic43	                   

S-a cumparat un teren ,in 1991,cu contract cv..Terenul nu a fost masurat dar avea limite naturale drum ,rau ,munte .In 2005 cand s-a facut cadastrul,s-au facut ... (vezi toată discuția)
	                    liamic43	                   

S-a cumparat un teren ,in 1991,cu contract cv..Terenul nu a fost masurat dar avea limite naturale drum ,rau ,munte .In 2005 cand s-a facut cadastrul,s-au facut ... (vezi toată discuția)

ContSters222775	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele aspecte:
1. Am eu calitate procesuala activa/pasiva si pot fi dat in judecata pe uzucapiune ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters222775	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele aspecte:
1. Am eu calitate procesuala activa/pasiva si pot fi dat in judecata pe uzucapiune ... (vezi toată discuția)

nyusziful	                   

Buna ziua. As avea urmatoarea intrebare: in anul 1990, am achizitionat o casa cu teren. Mi s-au transferat 250 mp - teren aferent constructiilor, iar restul ... (vezi toată discuția)
	                    nyusziful	                   

Buna ziua. As avea urmatoarea intrebare: in anul 1990, am achizitionat o casa cu teren. Mi s-au transferat 250 mp - teren aferent constructiilor, iar restul ... (vezi toată discuția)