avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren atribuit in folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren atribuit in folosinta

Buna seara,

Doresc sa vand apartamentul in care locuiesc si am o nelamurire referitoare la terenul de 46 mp dat in folosinta. Nu stiu ce inseamna, daca il pot lua in calcul ca si curte. In momentul in care ne-am mutat aici, acesta era de fapt o curte (apartamentul este situat la parter si are intrare si prin bloc, dar si prin exterior), insa ulterior primaria ne-a demolat gardul si a asfaltat, ca sa faca locuri de parcare. Cu toate astea, ne-a mai ramas o parte din teren, pe care l-am ingradit, insa nici acum nu stiu daca aceasta curte este de fapt a noastra, daca poate veni oricine sa darame iar gardul sau ce inseamna acest teren atribuit in folosinta, ca sa stiu cum procedez mai departe. Multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:53, 12 Ianuarie 2020
puteti vinde doar ceea ce intabulati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu verde in parcare Firstjustme Firstjustme Buna ziua. Am cumparat de curand in Bucuresti un apartamnet intr-un bloc mai vechi unde exista o curte privata a locatarilor. Spun asta pentru ca in actul meu ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta exclusiva clipici clipici Buna ziua, Luna trecuta am cumparat un apartament de 79,6 mp la parter, si pe langa apartament am achizitionat 2 locuri de parcare si 80 mp de teren din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. ... vaelo vaelo Buna ziua! Solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. Am cumparat un apartament de 30,51 mp si balcon de 4,22 mp in suprafata totala de 34,73 mp, ... (vezi toată discuția)