avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire verbala si amenintare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire verbala si amenintare

Ce ma indrumati sa fac daca fostul iubit ma ameninta la tel cu bataie k ii face rau fam mele ma ameninta ma injura ma hartuieste verbal dupa toate nr de tel si cu privat ce pot sa fac?? Daca merg la politie rez cv?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:15, 12 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să faceți o plângere penală. Depuneți în dovedire orice fel de probe care să confirma situația descrisă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare/ in cautate de avocat Devuk Devuk Buna ziua Am o problema foarte mare , in urma cu vre o 12 ani am avut o relatie cu o colega de serviciu( ea fiind casatorita) . De atunci am probleme foarte ... (vezi toată discuția)
Hartuire de catre fostul sot cafea1 cafea1 Buna. :( Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit ma ameninta! anamaria18 anamaria18 Buna! Am 18 ani. De cateva zile m-am despartit de iubitul meu iar acum imi vorbeste foarte urat, ma injura ma face in tot felul, ma ameninta ca are el grija de ... (vezi toată discuția)