avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Avantaje persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Avantaje persoana cu handicap

Bună ziua
Ce avantaje/ facilitati are persoana care ia in chirie o persoana cu handicap gr. 2?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:09, 13 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Una este sa ingrijesti o persoana cu handicap, deci sa fi trecut la primarie ca ingrjitor - asistent si primiti indemnizatie si alta este sa ii inchiriezi un spatiu cuiva oarecare - care se supune regulilor generale din declaratia D112.
acest răspuns util
Nu aveți nici un avantaj de nici un fel, pe motiv că ați închiriat imobilul unui cuiva.

Dizabilii cu handicap ACCENTUAT nu beneficiază de îngrijitor sau asistent personal.
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2020
Dapix, utilizator
Eu sunt persoana cu handicap si cineva imi inchiriaza si imi face acte pentru domiciliu la locuinta respectiva
acest răspuns util
Nu are nici o relevanță cui închiriază, poate să închirieze oricui altcineva, nu are nici o facilitate că vă închiriază dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere si avantajele/dezavantajele pt.persoanele cu handicap pensionate de boala vlademagda vlademagda buna ziua...sint pensionat de boala cu handicap gr.2 definitiv...ceea ce as vrea sa stiu este urmatoarele...1. pot sa imi deschid o firma de comert ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Tatal meu are diagnosticul de DEMENTA IN BOALA ALZHEIMER CU DEBUT TARDIV MMS - 22 PCT, si as vrea sa stiu daca cu acest diagnostic ar avea ... (vezi toată discuția)
Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) ... Doina000 Doina000 Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) este scutita de impozit pe cladiri si taxa rovinieta ,conform legii 448/2006? (vezi toată discuția)