avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Comentarii sterse pe facebook-ul primariei
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Comentarii sterse pe facebook-ul primariei

Buna ziua. Primaria unui oras, și care are cont pe facebook îmi poate sterge comentariile negative și ma poate bloca? Am adus unele critici asupra primarului pe site-ul facebook al primariei și se pare ca am fost blocat. Este legal acest lucru? Mentionez ca nu am vorbit vulgar, n-am jignit.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:06, 1 Mai 2020
Normal că este legal să vă blocheze. Altfel nu ar exista opțiunea blochează
Este pagina oficială, sau contul instituției.

Chiar Facebook-ul impune niște reguli standarde, iar cine aduce jigniri, injurii..., poate fi blocat.
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Dapix, utilizator
Dapix. Am mentionat deja ca n-am jignit, mi-am strigat nemultumirea fata de proiectele pe care le-a promis, dar nu le-a realizat. Este contul institutiei.
Mai bine ati formula solicitarile in scris si ati cere nr. de inregistrare la institutie.
Dapix - Se pare ca dumneavoastra nu ati citit mesajul atent al domnului Ioan_Chris. El a specificat ca nu a jignit cu nimic in comentarii. Daca nu sunteti in masura sa raspundeti corect, nu o mai faceti.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
loveusa24, utilizator
Chiar nimeni nu poate raspunde daca primaria poate bloca comentariile negative ? Atentie, nu e vorba de jigniri sau alte vulgaritati.

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Libertatea de exprimare Bojundo Bojundo Buna ziua Ma numesc Bogdan Radu. In orasul in care locuiesc primaria detine si o pagina de Facebook. Din pacate pe aceasta pagina a primariei, comentariile ... (vezi toată discuția)
Pot să dau fb în judecată pe acest motiv? PaulDr. PaulDr. Bună ziua, pot să dau FB în judecată pe motiv că o postare care îmi aparține și care nu prezintă nici pe departe un caracter licențios de ORICE ... (vezi toată discuția)