avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... FORMA DE ORGANIZARE TRUPA DE DANS
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

FORMA DE ORGANIZARE TRUPA DE DANS

As dori sa stiu care ar fi forma juridica in care se poate organiza un ansamblul de dansuri in conditiile in care majoritatea copiilor sunt minori si activitatea nu este constanta si renumerata si ocazional. Am gasit o forma de renumerare stabilita prin hotararea 75/04.02.2015, dar nu stiu daca aceste sume sunt purtatoare de impozite, contributii. Specificam ca avem asociatie, dar de cotizatii ale membrilor nu avem parte si activitatea economica ar depasi sumele incasate si e posibil ca activitatea pe asociatie sa nu se poata justifica. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce forma legala poate lua o comunitate de membri asociati in baza unei taxe de inscriere anuale? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Daca doresc sa infiintez o comunitate de membri (asociati) cu aceeasi orientare profesionala, si care si-au capatat statutul de membri in baza unei taxe anuale ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit- scoala mrbal mrbal Se poate ca o asociatie nonprofit sa aiba activitate de instruire elevilor -scoala ( conform actului constitutiv) ? Membrii elevi pot plati sume lunare ... (vezi toată discuția)
Ong - asociatie - asociat - membru DanielBa DanielBa Doresc sa infiintez o asociatie si am neclaritati in privinta unor cuvinte folosite cat si a intelesului lor, este vorba despre asociat, membru si membru ... (vezi toată discuția)