Vladislav20 
	    	Utilizator

Vladislav20 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 proiectcasa	                   

Bună seara!vreau sa construiesc o casa si mentionez ca o fereastra va fi catre vecinul din spate,intre mine si vecinu avem gard de 2.5 metri din boltari,el ... (vezi toată discuția)
	                    proiectcasa	                   

Bună seara!vreau sa construiesc o casa si mentionez ca o fereastra va fi catre vecinul din spate,intre mine si vecinu avem gard de 2.5 metri din boltari,el ... (vezi toată discuția)

doruchiulan	                   

Buna ziua,
Vreau sa aflu daca vecinul meu si-a amplasat ilegal casa care are un zid (cu ferestre) la mai putin de 2m de mine. Intreb pentru ca in art 615 ... (vezi toată discuția)
	                    doruchiulan	                   

Buna ziua,
Vreau sa aflu daca vecinul meu si-a amplasat ilegal casa care are un zid (cu ferestre) la mai putin de 2m de mine. Intreb pentru ca in art 615 ... (vezi toată discuția)

pink cat	                   

Buna ziua.Mi-ar fi foarte util un raspuns la o problema prozaica,care ma framanta de vreo doua saptamani...
Situatia e cam asa:niste persoane au cumparat o ... (vezi toată discuția)
	                    pink cat	                   

Buna ziua.Mi-ar fi foarte util un raspuns la o problema prozaica,care ma framanta de vreo doua saptamani...
Situatia e cam asa:niste persoane au cumparat o ... (vezi toată discuția)