avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim

Buna ziua, lucrez intr-o institutie din administratia publica locala. Odata cu majorarea salariului minim pe economie, conducatorii institutiei au luat decizia diminuarii grilelor de salarizare in asa fel incat salariile personalului in anul 2020 sa ramana la nivelul lunii decembrie 2019. Va rog sa-mi spuneti daca acest lucru este legal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 14 Ianuarie 2020
Nu este corect ... Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor. Doar cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la munca lylyanac lylyanac Buna ziua.sunt in concediu de maternitate.fetita are 1an si 2luni.as fi vrut sa ma intorc la munca ca sa pot beneficia de acel stimulent de insertie.eu sunt ... (vezi toată discuția)
Modificare structura organizatorica institutie publica mariada2002 mariada2002 Buna ziua, Daca institutia doreste transformarea unui compartiment in serviciu, poate fi mutat un angajat , care ocupa temporar un post, intr-unul din ... (vezi toată discuția)
Blocaj in negocere salariala vasianp vasianp Am ajuns aproape de a finaliza procesul negocierii,am primit dosarul cu documentele ce trebuie semanate de catre membrii Comisiei de negociere.In dosar am ... (vezi toată discuția)