avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz eliberare adeverinta asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz eliberare adeverinta asociatie proprietari

Buna seara.
Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie.
Cu 6 ani in urma am depus la ADP Sector 2 cerere pentru a mi se aloca un loc de parcare.
In sfarsit dupa 6 ani mi s-a aprobat, insa mi-au solicitat adeverinta cum ca locuiesc acolo.
Eu intre timp m-am maritat si m-am mutat insa buletinul si masina le am tot la acea adresa, unde am locuit de altfel. (este casa bunicii mele).
Mai merg pe acolo ocazional, am fost scoasa de la intretinere
Am solicitat aceasta adeverința, ba chiar le-am spus sa ma adauge la intretinere daca asta este problema, insa tot nu vor sa mi-o dea.
Mentionez ca nu am nicio viza de flotant sau altceva. Atat buletinul cat si talonul sunt pe acea adresa din 2012.
Se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 12:17, 7 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata @ARMIDA , presedintele nu e obligat de lege , dar rolul lui este sa ajute proprietarii de asociatie ( in masura in care pot si problemele tin de condominiu ) . Si primariile stiu foarte bine ca domiciliul legal nu e in totdeauna tot una cu resedinta reala . Cu cererea uriasa de locuri de parcare , e nedrept sa primesti un loc acolo unde nu locuiesti , sa-l folosesti ocazional , in dauna unui vecin care chiar locuieste acolo si nu are unde parca . Iar parcarea celui care nu locuieste acolo , sta goala … Sunt persoane proprietari pe 4 - 5 apartamente . Ar trebui sa i se acorde tot atatea locuri de parcare ? Mie solicitarea mi se pare cat se poate de justificata , regulamentul de acordare a parcarilor se face prin HCL , iar in acestea se pot stabili criterii , aplicabile tuturor solicitantilor .
Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta asociatie refuzata DanyCxxx DanyCxxx Buna ziua. La mine in oras se face o licitatie pentru locul de parcare. Pentru dosar am nevoie de o adeverinta de la asociatie cum ca nu am datorii. Imobilul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc intr-un apartament in bucuresti cu contract ... at2005 at2005 Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament in Bucuresti cu contract de comodat. Masina pe care o conduc este de servici, dar soferul nominal sunt eu. Pot cere loc ... (vezi toată discuția)
Parcare ali-ami ali-ami Buna seara,va cer ajutorul deoarece nu stiu cum sa procedez....vecinul care detie parcare a decedat,sotia si fiul(are gr de handicap) au dat masina,de 2 sapt ... (vezi toată discuția)