avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecin violent
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecin violent

Buna ziua am un vecin care consuma alcool și e foarte violent cu toți vecini sa certat și le-a spart geamurile aceștia au mers la poliție au făcut plangere dar nu sa rezolvat nimic acum sa certat și cu mine și la fel mi-a spart geamurile am chemat poliția și acesta mi-a acuzat soțul că la bătut dar am martori că a văzut pe jos fiindcă era biat .Menționez că vecinul are 2 copii pe care îi învață să spargă geamurile și dacă nu fac ce ii spune el îi bate va rog sa mă sfătuiți ce sa fac în privința asta va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:38, 14 Ianuarie 2020
Daca nu puteti solutiona amiabilanalizati oportunitatea actiunii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara .eu am depus dosarul de divort acum doua luni nu mia ... cornel72 cornel72 buna seara .eu am depus dosarul de divort acum doua luni nu mia venit pina acum nici o citatie ,problema este urmatoarea sotia cand a aflat de divort a inceput ... (vezi toată discuția)
Cui sa ne adresam daca avem probleme cu un vecin recalcitrant? lispas lispas Suntem o familie cu doi baieti, unul de 2 ani si 2 luni si cel mic are o luna, si de curand am achizionat un apartament nou. De cand ne-am mutat avem probleme ... (vezi toată discuția)
Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)