Cererea se depune :
Cel tarziu la data de 24.06.2021 , daca revenirea se va face anterior datei de 24.07.2021.
Cel tarziu la data de 24.05.2021 , daca revenirea se va face anterior datei de 24.06.2021.
OUG 111/2010
art.7
.....
(2) Pentru persoanele care obțin venituri supuse impozitului potrivit art. 3, cu cel puțin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, stimulentul de inserție se acordă astfel:
a) până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani;
b) până la împlinirea de către copil a vârstei de 4 ani, în cazul copilului cu handicap, fără a beneficia în această perioadă de prevederile art. 31 alin. (1) și (2).
art.25
....
(5) În situația prevăzută la art. 7 alin. (2), salariata/salariatul are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.
Stimulent de insertie
fru
buna ziua!
momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017!
as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Stimulent
Mamica2019
Buna ziua
Intrebarea mea este daca bebe s-a nascut bebe pe 17 iulie 2018 cand ár trebuii sa ma intorc la munca tinand cont ca tata nu va luna o luna ... (vezi toată discuția)