avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... A doua facultate la buget
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

A doua facultate la buget

Daca in prezent sunt anul 3 (an terminal) la o facultate,in care am facut toti anii la buget si doresc sa urmez alta bugetat, o pot plati pe prima si sa raman la a doua pe buget ?
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
Cristinaelena12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:19, 16 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Poate va ajuta informatiile de mai jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse de studiu Elenauj Elenauj Buna ziua! Urmez studiile de master la taxa si am media 10 pe anul acesta. La facultatea pe care o urmez nu se dau burse pentru studentii la taxa. Este ... (vezi toată discuția)
Informatii varsta, anul, luna si ziua pensionarii Rosca Marian Rosca Marian Buna ziua, Stiu ca domnii CARP si CHKa mi-au raspuns la intrebari. Mi-am notat informatiile pe calculator dar le-am pierdut pe toate. Va rog mult, va mai dau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o firma srl, asociat unic si administrator cu datorii ... Stefania2021 Stefania2021 Buna ziua! Am o firma Srl, asociat unic si administrator cu datorii catre stat. As dori sa vand firma . As putea face acest lucru? Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)