avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Informatii varsta, anul, luna si ziua pensionarii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Informatii varsta, anul, luna si ziua pensionarii

Buna ziua,
Stiu ca domnii CARP si CHKa mi-au raspuns la intrebari. Mi-am notat informatiile pe calculator dar le-am pierdut pe toate.
Va rog mult, va mai dau o data informatiile si va rog sa imi raspundeti (cand aveti timp) la toate intrebarile.
Sotia este nascuta in iulie 1968.
Avem 2 copii.
Lucreaza ca profesor in invatamantul preuniversitar din septembrie 1992 ( cred ca de la 1 septembrie sau din 15 septembrie).
In perioada 1987-1992 a urmat cursurile facultatii, la zi, 5 ani.
INTREBARI:
1. Din ce an, ce luna si ce zi se poate pensiona fara penalizari (la limita de varsta); mai retin doar ceva legat de 35 ani contributivi plus 5 ani facultatea dar nu imi mai aduc aminte la ce se refera.
2. Unde gasim absolut toate informatiile pe care sper ca aveti bunavointa sa mi le dati (adica ce articol, ce anexa....; legea o stiu, este 360).
VA ROG, EXPLICATI-MI CAT MAI DETALIAT!!!!
Multumesc mult si va doresc o zi frumoasa!!
Cu respect,
Marian Rosca
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
Rosca Marian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 28 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, IN SOLICITAREA MEA ANTERIOARA NU AM FOST SUFICIENT DE CLAR!! Stiu ca este 1 Martie dar sotia ar vrea sa stie daca se poate pensiona INCEPAND ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie_completari Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: cand poate iesi sotia la pensie fara penalizari sau cu penalizari foarte mici? V-as ruga sa ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: cand poate iesi sotia la pensie fara penalizari sau cu penalizari foarte mici? Precizari: - ... (vezi toată discuția)