avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Leasing Personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Leasing Personal

Buna ziua, am si eu o intrebare, se poate ca intr-un contract de leasing de personal modalitatea de plata sa fie prevazuta pe ore active de munca a personalului inchiriat? Mai exact, sa fie specificat in contract cat este 1h activa urmand ca la sf de luna acestia sa fie platiti pe baza pontajului personalului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 21 Ianuarie 2020
Contractul de punere la dispoziţie trebuie să cuprindă elementele prevăzute la art. 91 alin. (2) din Legea nr. 53/2003.

art.91
...
(2) Contractul de punere la dispoziție trebuie să cuprindă:
...
f) valoarea comisionului de care beneficiază agentul de muncă temporară, precum și remunerația la care are dreptul salariatul;
Buna, in primul rand multumesc pentru raspuns!

Cuantumul remuneratiei trebuie sa fie stabilit cu exactitate la incheierea contractului de punere la dispozitie? sau poate sa fie variabil si astfel angajatii temporari sa fie platiti in functie de numarul de ore efectiv lucrate?
Legea nu face nicio distinctie ... prin urmare, ambele situatii mentionate de dvs pot fi cuprinse in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, ma poate lamuri cineva cum anume poate un salariat temporar sa fie platit pe ora? Adica in functie de numarul de ore lucrate efectiv. Stiu ca in ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca pentru personal detasat smart accounting business srl smart accounting business srl Buna ziua, puteti sa-mi spuneti care sunt particularitatile unui contract individual de munca pentru personalul roman detasat la o societate din UE in ... (vezi toată discuția)
Ce caen sa aleg pentru firma si ce contract trebuie sa inchei cu angajatul ftagirta ftagirta Buna ziua, 1. De ce CAEN am nevoie pentru a infiinta o firma care va plasa personal in diverse institutii pentru a inlocui persoane angajate permanent, ... (vezi toată discuția)