avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bebelus neasigurat la urgente.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bebelus neasigurat la urgente.

Buna ziua.Tocmai ce am iesit din spital cu un bebelus de 4 luni fupa o internare de 4 zile(bronsiolita).Noi nu suntem nici unul asigurati aici pentru ca stam in Uk,am venit doar in concediu.Este posibil sa platim zilele de internare?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaelaionelaparaschivlascu , utilizator 11:56, 16 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! As dori sa stiu cum trebuie sa procedeze o persoana care nu are asigurare de sanatate (locuieste la tara si nu are nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Investigații paraclinice decontate de casa de asigurări de sănătate Laurandra Laurandra În conformitate cu art.4, alin.(2) din Anexa 18 la Normele Metodologice de aplicare în anul 2015 a H.G.400/2014, ”In situatia in care casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in doua luni si nu lucrez. cand o sa nasc va trebui sa platesc spitalizarea? 22alex 22alex Sunt insarcinata in doua luni si nu lucrez. Cand o sa nasc va trebui sa platesc spitalizarea? (vezi toată discuția)