avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plangere casa de pariuri
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plangere casa de pariuri

Buna seara,

Am jucat la o casa de pariuri online 4 bilete: 1 bilet simplu cu o singura selectie iar 3 dintre ele in format sistem. Meciurile au indeplinit criteriile pentru a fi declarate castigatoare insa casa de pariuri le-a marcat ca fiind necastigatoare.
Castigul total pt cele 4 bilete fiind de 113449.96 RON (aprox 23700 euro)
Mentionez ca i-am contactat de 2 ori, acestia sustinand ca este o problema si ma vor contacta, insa acest lucru nu s-a intamplat nici pana in ziua de azi.

La scurt timp dupa ce am contactat ONJN si reprezentantii casei de pariuri, am observat suma de 366,91 ron in contul meu. Am fost sa vizualizez istoricul pariurilor mele, iar acum selectiile mele se numeau "Fara goluri sau cornere inainte de 29:59", total diferit fata de cum se numeau prima data "Fara goluri sau cartonase inainte de 29:59".
Selectiile erau marcate in continuare ca necastigatoare, in schimb erau acordate niste castiguri pt fiecare bilet in parte, totalizand, suma din contul meu, respectiv 366,91ron.

Aceste 4 pariuri au fost primele si singurele bilete jucate la acea casa de pariuri, deschizandu-mi contul in urma unei reclame cu acele cote tentante.

ANPC a spus ca nu este de competenta lor, iar ONJN a spus ca a fost o eroare de traducere iar casa de pariuri nu se face vinovata.

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare? Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
ChrS, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:05, 17 Ianuarie 2020
De aceea sunt mai bune biletele "fizice"...
Puteti discuta cu un avocat si, daca aveti probe, merge in instanta...daca nu...data viitoare mergeti si luati un bilet "fizic".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)