avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive

Buna ziua,

Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant castigatoare pana in momentul de fata, iar restul de 4 meciuri mi se pare ca nici nu sau jucat ieri. adica banuiesc ca ei au bagat meciurile in oferta lor de pariere asa numa sa incasese niste bani pentru ca rezultatele la meciuri nu le gasesc absolut nicaieri si nici macar o urma ca si cum sa dovedeasca ca ar fi trebuit sa se joace ieri.
cand imi verific biletul pe site-ul lor imi spune la status bilet ca e neterminat. dar de ieri seara pana acum ar fi trebuit sa se actualizeze rezultatele meciurilor asa cum s-a actualizat la cele 3.care sant castigatoare. ce pot sa fac?
Va multumesc

[Editat - Regulamentul forumului nu permite postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme (pct. 2.13)]
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: operator2 , utilizator 13:05, 27 Martie 2013

Eu nu cred asa ceva.

Oferta este pentru o saptamana.
Daca nu sau jucat inca,nu este o problema.Urmeaza a se juca.

Care sunt cele 4 meciuri ?

Dati-mi un mesaj privat,poate va pot ajuta.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Carp Mircea, utilizator
Va scriu meciurile 4 la numar despre care eu nu gasesc absolut nici o informatie pe nici un site cum ca sau jucat ieri sau cum ca ar fi urmat sa se joace ieri .si din cauza asta tot cred ca ar fi meciuri fictive si rezultate fictive in favoarea lor.
Chiar sa nu gasesc nici o informatie despre ele nicaieri???
M-am uitat si in clasament pe un site de specialitate "flashscore" la clasamentul echipelor.si iti arata si ultimele meciuri jucate si viitoarele meciuri ce urmeaza a fi jucate,dar aceste meciuri nu le-am gasit.ultimele meciuri jucate in campionatul lor au fost la data de 16-03-2013.si pentru data de 25-03-2013 nu era nici un meci programat.

Gent - Lokeren - 2:1
K.Beerschot - Genk - NU S-A JUCAT
W.Beveren - Kortrijk - NU S-A JUCAT
Mechelen - Lierse - NU S-A JUCAT

toate aceste meciuri sunt din Belgia.langa ele am scris si rezultatul lor ...in urma cu cateva minute am verificat din nou biletul pe site-ul lor si asa au fost actualizate rezultatele.mentionez ca am facut si la ei pe site o reclamatie sau mai bine zis sesizare dar nu am primit nici un raspuns.
Nu stiu de unde scoateti aceste meciuri.
Campionatul Belgiei s-a incheiat in 16/03
In cupa nu au fost si nici nu mai pot fi in program,aceste meciuri.
Amicale nu cred,campionatul incheindu-se de curand.

Daca va considerati inselat,adresati-va la protectia consumatorului.

Am facut o scrisoare catre clubul de fotbal GENT din belgia .O sa vad ce imi zic si ei.Cei de la casa de pariuri,mi-au trimis raspuns .o tin tare ca e necastigator ca meciul GENK-LOKEREN m-a scos....dar ei nici nu s-au obosit prea mult sa imi verifice biletul in amanunt ca sa vada ca echipa GENK nu a avut meci cu LOKEREN....meciul era GENT-LOKEREN.sa fie oare numa o greseala,sau o lipsa de interes in analizarea biletului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pariuri online MacsimMihai MacsimMihai Buna ziua....m-a pus pacatul sa joc la pariuri online...am jucat vreo saptamana....pe urma am pariat toti banii pe un meci de baschet...in prima repriza (sfert ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)