avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere copie proba video dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere copie proba video dosar penal

Pot cere procurorului o copie dupa proba video atasata la un dosar de cercetare penala dupa solutionarea dosarului, sau este prea tarziu?
Cam cat costa o astfel de copie? E vorba de o intregistrare de 30 minute in format DVD, facuta de o institutie a statului.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
sierra, utilizator

Alte discuții în legătură

Am vizionat pe suport dvd depus de ijp o presupusa contraventie ... liniuta liniuta Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ,neacordare de prioritate pieton .... filmarea este este dupa ce s-a inserat are 2 minute si ... (vezi toată discuția)
Supravegherea video nu constituie proba in instanta??? Und3rtak3r Und3rtak3r Asta mi-a fost transmis azi de un domn agent de la politie...ca proba video de la statia petroV nu constituie proba...ci ca el va face un referat pe baza ... (vezi toată discuția)
Folosirea probele video-audio in proces penal omega1969 omega1969 Buna seara, Am nevoie de o lamurire. Pot folosi in instanta, ca si probe, discutii filmate cu camera ascunsa? Ma refer strict la discutii dintre mine si ... (vezi toată discuția)