avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere copie proba video dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere copie proba video dosar penal

Pot cere procurorului o copie dupa proba video atasata la un dosar de cercetare penala dupa solutionarea dosarului, sau este prea tarziu?
Cam cat costa o astfel de copie? E vorba de o intregistrare de 30 minute in format DVD, facuta de o institutie a statului.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
sierra, utilizator

Alte discuții în legătură

Am vizionat pe suport dvd depus de ijp o presupusa contraventie ... liniuta liniuta Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ,neacordare de prioritate pieton .... filmarea este este dupa ce s-a inserat are 2 minute si ... (vezi toată discuția)
Sunt probele video acceptate in instanta? unikul unikul buna ziua am si eu o problema....vroiam sa va intreb se poate face plangere penala doar pe baza unor probe video?Dak s-a inceput urmarirea penala...la o ... (vezi toată discuția)
Acte scoase din dosarul de urmărire penală Martonze Martonze Bună ziua, Este în lucru un dosar de urmărire penală Am 2 întrebări: 1.Ordonanţa procurorului prin care acesta trimite dosarul la organul de urmărire ... (vezi toată discuția)