avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... retragere pilonul 2 de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

retragere pilonul 2 de pensii

Buna ziua am si eu o intrebare:in data de 08/01/2020 am facut o cere de retragere din pilonul 2 de pensii si mutarea contributiilor la pilonul public de pensii.Ieri am primit raspunsul celor de la NN Pensii Private ca nu ma pot retrage deoarece legea a fost modificata in data de 09/01/2020 si ca mutarea nu mai este posibila.Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 15:29, 2 Iunie 2020
Nu prea avem ce să vă sfătuim. De mutat nu mai puteți (ați aflat asta deja) și nici nu-i puteți retrage. Sunt o parte din contribuția obligatorie de asigurare socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)
Obligatii angajat plata pensie privata de angajator alin1971 alin1971 Am gasit in intrebarile adresate ANAF pe facebook urmatoarea intrebare: \\"Pentru pensiile private pilonul III, angajatorul poatededuce o cheltuială maximă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa-mi transfer activul net de la nn pensii ... gregh gregh Buna ziua. Doresc sa-mi transfer activul net de la NN Pensii la Casa Nationala de Pensii. Solicitarea mea a fost refuzata de NN Pensii pe motiv ca: \"Va ... (vezi toată discuția)