avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare credite

Buna seara. Va prezint urmatoarea speta: Clientul X a accesat un credit de refinantare, pentru a-si inchide 4 credite. La banca la care a accesat creditul de refinantare, au existat 2 credite, ce au fost inchise. Pentru celelalte 2 credite, banii au fost transmisi catre celelalte 2 banci, cu scopul de a fi inchise. Intre timp, clientul X a retras banii trimisi catre cele 2 banci, banii fiind folositi in scop personal. Acum banca la care s-a facut refinantarea ii cere adresele de inchidere, insa nu mai are banii. Clientul ar dori sa achite toate ratele la credite, pana ce ar avea posibitatea de a inchide cele 2 credite refinantate. Totusi, in lipsa scrisorilor de inchidere, ce consecinte pot aparea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cataliiin , utilizator 08:49, 19 Ianuarie 2020
I se poate face plangere penala.
Si dupa plangerea penala ce se poate intampla mai concret? Cum se poate incadra fapta? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Refinantare esuata din cauza debitorului/declaratie neindeplinita doru_radoi doru_radoi Buna seara, Un prieten de-al meu a facut o refinantare la o banca in modul urmator : banca i-a dat sumele necesare stingerii celorlalte credite si el a ... (vezi toată discuția)
Credit refinantat neinchis miki72 miki72 Buna ziua Am luat un credit de refinantare de la banca X prin care sa refinantez un alt credit de la banca Y numai ca in loc sa inchid creditul de la Y cand ... (vezi toată discuția)