avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Buna ziua.Se poate recupera permisul de conducere suspendat in urma unei crize cauzate de depresie(recurentă epileptica) Mentionez ca cel in cauza urmează un tratament, medicul neurolog neinterzicand conducerea de autovehicule.multumesc
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 12:31, 20 Ianuarie 2020
Da, se poate. În momentul vindecării de afecțiunea conducătorului auto certificată de medic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis iony09 iony09 Buna seara.Se poate recupera permisul de conducere suspendat in urma unei crize cauzate de depresie (recurentă epileptica).Mentionez ca persoana in cauza ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 1162/31.08.2010 - permis retras din motive medicale cosminbarlad cosminbarlad Am o problema. Unei cunostinte i-a fost retras permisul de conducere (cat. B,C,C+E) in 2007 pe motive medicale in urma unui control (afectiunea: ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, momentan am suspiciunea de epilepsie pe lob occipital ... Ibolnav Ibolnav Bună ziua, momentan am suspiciunea de epilepsie pe lob occipital drept din 2021, medicul neurolog m-a declarat apt de permis de conducere și mi-a facilizat ... (vezi toată discuția)