avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua! Am o problema in legatura cu poprirea pe salariu. In luna decembrie pe langa salariu , contul a mai fost alimentat cu o prima in valoare de 500 de lei (prima de Craciun) . Mentionez faptul ca poprirea s-a realizat din luna decembrie si ca s-a adunat si prima. Acum , in luna ianuarie , s a facut din nou poprirea ,dar s-a luat in calcul si prima de Craciun desi ea nu exista in cont. Explicatia celor de la banca a fost ca luna trecuta nu figura pe fluturas , pe cand in aceasta luna , da. In plus , au mai zis ca "banii deja sunt virati si este sfarsitul programului " . Va rog frumos sa imi spuneti daca este corect acest lucru ( se opresc bani de doua ori din aceeasi prima ) .

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
Fals intelectual? Gindul Gindul Buna dimineata. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie. Pe fluturasii de salarii pentru lunile Decembrie 2008,Ianuarie,februarie,martie ... (vezi toată discuția)
Abuz sau asa este legea? rebecutza rebecutza Sotul meu are restante la o banca,nu a mai platit ratele de cateva luni. Acum cateva zile,a vrut sa-si scoata salariul de pe card si a constatat ca are sold 0. ... (vezi toată discuția)