avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere intre doua SC - necesar cod ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere intre doua SC - necesar cod caen in statut

In cazul in care Societatea X da in chirie un spatiu dintr-o caldire societatii Y, societatea X pentru a factura chiria lunara societatii Y are nevoie de un cod CAEN activat in statut?
Cel mai recent răspuns: andreea1489 , utilizator 11:39, 28 Martie 2017
Parerea mea este ca daca o sc are un spatiu excedentar si inchiriaza altei firme acesta, nu este neparata nevoie de cod caen special activat in statut!
Daca firma respectiva cu asta se ocupa si factureaza la mai multe firme inchirieri de spatii, atunci se schimba situatia!
Dar daca stau sa ma gindesc si mai bine, existau mamuti industriali care nu mai aveau din ce sa traiasca si atunci isi inchiriau halele de productie la diversi angrosisti si nu am auzit sa-si faca cod caen special din astsa!
In CAEN exista codul 6820 Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.
Daca nu il autorizati- o simpla declaratie pe propria raspundere, macar in actul constitutiv sa il aveti trecut.
Si... in principiu nu e bine sa va uitati in curtea altuia - mamutii industriali sau oricine altcineva pot sa faca ce vor - important este ca dvs. sa fiti in regula deoarece stim bine cu totii amenzile pica tot pe cei mici.
In plus necunosterea legii nu este o scuza.
Buna ziua, este o actualizare cod fiscal 2017 pentru aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Pj vs. pf inchiriere ap. factura avans/ casa marcat Mariralu Mariralu Buna ziua, Vreau sa stiu daca o [u]PJ inchiriaza un spatiu unei PF[/u], trebuie sa foloseasca o casa de marcat pentru factura in avans sau pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)