avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pentru produse cumparate online din UK
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pentru produse cumparate online din UK

Buna ziua ,
Va scriu pentru ca am facut cumparaturi de la un magazin de naturiste online Health Monthly din UK . Cand am primit pachetul am fost chemat la oficiul postal si a trebuit sa mai platesc la vama 9% reprezentand TVA-ul pentru produse alimentare .
Precizez ca pretul din factura era cel afisat pe site si stiu ca VAT in UK este 20% . Mai este in UK un VAT de 5% pentru produse sanitare , energie si scaune de copii in masina in care nu se incadreaza , in nici un chip , suplimentele alimentare .
Health Monthly este un magazin cu desfacere interna si internationala si pretul contine deja VAT .
Va rog sa-mi precizati daca este normal si legal ca eu sa platesc de doua ori TVA si acolo si aici in tara ?....
Va multumesc ,
Sorin

Sorin
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 18:28, 21 Ianuarie 2020
Pt putin !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Tva pentru colet din uk, platit de 2 ori George Jbanca George Jbanca Buna ziua, am achizitionat un produs in UK pentru care am platit £46.50, £20.00 transport si £12.65 TVA direct vanzatorului. La oficiul postal de unde am ... (vezi toată discuția)
Lamuriri tva Marius20100 Marius20100 Buna ziua, Voi deschid un magazin online, costituit ca si SRL. Achizitionez marfa de la furnizori din U.E. si SUA si o vand in Romania persoanelor fizice. ... (vezi toată discuția)