avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare parat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare parat

Sunt sotia reclamantului si martora intr-un proces civil in care s-a dat hotararea ca paratul sa imi dea banii inapoi. Acesta a facut apel. Care este procedura pe mai departe referitor la executor, dupa cat timp se decide judecatorul daca ia sau nu in considerare apelul acestuia, ca sa se mearga mai departe cu un executor.
In conditiile in care eu nu sunt reclamant ci martor, ma pot trezi cu executorul sa imi ceara mie sa restitui masina pe care am cumparat-o de la acel individ care este samsar? Eu nu stiu unde este masina in momentul acesta iar comunicare cu sotul nu mai am si voi da divort. II pot spune sa se intereseze de sot la ambasada?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Executare silita samsar Diamandi Diamandi Am cumparat o masina de la un samsar. Hotararea judecatoreasca spune ca eu trebuie sa ii dau masina inapoi iar eu lui banii pe care i-am dat cand am luat\'o. ... (vezi toată discuția)
Executare silita samsar Diamandi Diamandi Am castigat procesul civil cu un samsar. Hotararea judecatoreasca spune ca acesta trebuie sa imi dea inapoi banii pe masina iar eu sa ii dau masina insa nu ... (vezi toată discuția)
Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)