avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Actiune civila
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Actiune civila

Buna seara
Lucrez la stat si recent m am lovit de o neplacere cu o colega care a inceput sa raspandeasca zbonuri despre mine cu privire la activitatea mea profesionala.Desi am incercat sa evit un conflict cu ea recent am
Observat ca persoana in cauza incearca sa ma ineegistreze tel cand vb cu mine.ce as putea face in aceasta situatie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:22, 21 Ianuarie 2020
in timpul programului de lucru? este o problema de serviciu, se rezolva mai intai in cadrul institutiei (sef departament, resurse umane, etc, potrivit ROI). Ulterior puteti escalada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat calomniat ContSters132886 ContSters132886 Buna ziua Am 20 ani de vechime in campul muncii, dar asa ceva nu mi s-a mai intamplat. Dar sa detaliez: in urma cu cateva zile, un coleg ma cheama in birou, ... (vezi toată discuția)
Dpo meduard meduard Buna ziua, Daca sunt inspector resurse umane ,pot fi si responsabil cu protectia datelor cu caracter personal(Data protection officer -DPO) in acelasi ... (vezi toată discuția)
Servicii externalizate dpo / srl - cod caen necesar cristianbrana cristianbrana Buna ziua, Intentionez sa urmez un curs acreditat de RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, Cod COR 242231, iar ulterior sa ofer acest ... (vezi toată discuția)