avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxe vamale
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxe vamale

Buna ziua, am cumparat un produs care o sa fie livrat din China. Produsul costa 169$ dar am avut o reducere si am ajuns la 143$. Astfel, in acest caz, eu TVA si Taxe la care pret o sa platesc ? Plus de asta, o sa platesc sau nu taxe vamale ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cine plateste tva MetallicA MetallicA Buna ziua! Doresc sa export bunuri achizitionate din China in UE. As dori sa stiu cine plateste TVA in acest caz. Firma mea sau firma din alte state din ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)