avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce pot face - poze indecente pe Facebook
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce pot face - poze indecente pe Facebook

Fostul meu iubit detine poze cu mine indecente. Aseara a facut un cont fals pe facebook si a postat pozele indecemte cu mine. Ce a-si putea face in privinta asta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,
Sa raportati contul acum si alta data sa nu va mai lasati fotografiata in pozitii indecente.
L-am raportat. Dar probabil va face altul din nou. O sa raportez la nesfarsit?
Il puteti da in judecata civilă.
Puteti obtine si despăgubiri.
Statul meu este sa apelați la avocat daca vreti sa evitați o judecata pentru a fi trimisă o somatie si sa vedeti ce va face.
Si daca vreti proces tot la.fel.se poate proceda.
Doar asa puteti rezolva problemele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face, in cazul in care o persoana a postat o poza indecenta ... Daniela544 Daniela544 Ce pot face, in cazul in care o persoana a postat o poza indecenta cu mine pe facebook? (vezi toată discuția)
Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)
Cont fals pe facebook Muresan Felicia Muresan Felicia O relatie intre 2 tineri(concubinaj) a luat sfarsit si fiecare a luat-o pe alt drum. Tanara a plecat in strainatate si are o alta relatie si un loc de munca ... (vezi toată discuția)