avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examen madistratura si inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examen madistratura si inm 2010

Buna ziua,
Stie cineva cand se dau examene in magistratura sau inm in anul 2010?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anais_anais , utilizator 15:35, 14 Decembrie 2009
[ link extern ]
la pct 7 se afla calendarul estimativ al ex de anul viitor
;)prin iunie 2010
admitere in magistratura - martie 2010.
am si eu nevoie de o mica lamurire. in tematica ptr examen scrie ca trebuie sa invatam actul juridic civil, mai exact - consimtamantul, capacitatea, obiecul si cauza. obiectul este reprezentat de conduita partilor, iar obiectul derivat este dat de bunuri. intrebarea mea este, voi invatati si clasificarea bunurilor, aceea dupa o mie de criterii? sau nu prea s-ar include in subiect.
stiu ca e un detaliu minor, dar nu vreau sa invat nimic in plus.:)
anais_anais a scris:

admitere in magistratura - martie 2010.
am si eu nevoie de o mica lamurire. in tematica ptr examen scrie ca trebuie sa invatam actul juridic civil, mai exact - consimtamantul, capacitatea, obiecul si cauza. obiectul este reprezentat de conduita partilor, iar obiectul derivat este dat de bunuri. intrebarea mea este, voi invatati si clasificarea bunurilor, aceea dupa o mie de criterii? sau nu prea s-ar include in subiect.
stiu ca e un detaliu minor, dar nu vreau sa invat nimic in plus.:)

Clasificarea bunurilor nu este in tematica, insa te ajuta la contractele civile din tematica. Poate nu inveti criteriile de clasificare dar e important sa distingi spre ex bunurile frugifere de fungibile sau mai stiu eu.
Salut, stie cineva in ce consta examinarea medicala? Ce analize se fac? Si inca o intrebare, semnele vizibile(ex: cicatrice) pe fata sunt permise?
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2009
Marius999, utilizator

Alte discuții în legătură

Materii admitere in magistratura alina_glisca@yahoo.com alina_glisca@yahoo.com Stie cineva din cartile carui autor se mai invata pentru admiterea in magistratura? (vezi toată discuția)
Examen magistratura Romanov Romanov am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta. sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)