avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara - pod pe acoperișul blocului, contribuția ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara - pod pe acoperișul blocului, contribuția vecinilor

Daca doresc sa fac un pod pe acoperisul blocului,ceilalti locatari au obligatia de a da cota parte sau legea ii obliga sa contribuie doar pentru membrana,carton etc?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 17:26, 2 Februarie 2020
Se numeste șarpantă, ceva asemanator cu acoperisul caselor...
Oricum, facand aceasta constructie se creaza un "gol" ce poate fi folosit ca depozit ( se poate construi in asa fel incat sa permita asta).

Parerea, sfatul meu, deja l-am postat mai sus, dvs. faceti cum doriti...
Ok.Va multumesc!
Nu se poate face fara autorizatie de constructie.Orice constructie fara autorizatie este ilegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plătește reparațiile acoperisului? Crina Ramona Crina Ramona Bună ziua vă rog dacă puteți să mă lămuriți cu o situație din blocul nostru. Blocul are acoperișul din pod învelit cu tigla, podul a fost vandut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... Mokka R Mokka R Buna ziua, Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc (situat in afara zonei protejate) cu patru etaje, cu acoperis, in doua ape, format din sarpanta de beton si ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc anca0704 anca0704 Buna ziua. Stiu ca s-a tot discutat pe tema aceasta, dar am o nelamurire: recuperarea banilor in cazul reparatiei unui acoperis de bloc se face doar in cazul ... (vezi toată discuția)