avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interdictie la copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interdictie la copii

Buna seara , sotul meu are interdictie la mine si cei 2 copii însă copiii vor foarte mult sa.l vada si plang deseori dupa el. El acum este sub control judiciar. Ce este de facut ? Pot lasa copii sa.l vada? Daca afla politia despre asta se intampla ceva cu el sau cu mine? Precizez ca el nu a fost agresant cu copii doar au asistat la ceturile noastre si bataile pe care mi le.a aplicat si nici nu as vrea sa intre in pușcărie pt ca nu ar mai vb cu copii la telefon. Cei mici ar suferi foarte mult. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 21:01, 29 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna sunteți de admirat. Deși omul a fost asa înfiorător cu dumneavoastră și v-a făcut atâta rău, totuși fără nici un fel de efort puneți mai presus sentimentele copiilor. Mamele ca dumneavoastră, atât de iubitoare și altruiste sunt din ce în ce mai rar de găsit.
Revenind la ce ați scris, nu contează ca cei mici nu au fost afectați fizic de tata, nu au fost bătuți. Ei au fost martori la violenta și dacă ar continua sa petreacă timp cu un asa personaj violent atunci ar creste crezând ca e ceva normal, ca adulți ar putea foarte ușor sa își agreseze partenerii la rândul lor. Deci simplul fapt ca au fost martori la bătăile pe care le-ați primit constituie o agresiune la adresa lor.
Profitați de aceasta perioada de respiro în relația cu tatăl pentru a-i face sa înțeleagă ca violenta nu e un comportament normal, ca tăticul lor ii iubește în felul lui însă că are nevoie sa fie departe o perioada pentru a se face bine și pentru a nu mai lovi.
ATI făcut ce e mai bine pentru ei, dacă le e dor se pot suna, pot vorbi pe Skype.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau ca sotia sa vina acasa de la fundatia pentru femei batute vanycerchez vanycerchez sotia ma inselat eu am batuto cineva a trimiso la fundatie.acum mi-a iesit prin piele nu mai vreau so ating.vreau sa vina acasa la mine si cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Program de vizita copii mare mare Am obtinut copii in urma divortului.Cand s-a pronuntat divortul fostul sot a spus ca renunta la copii si asa scrie in hotarare.Acum ma chiama in judecata ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii fara avocat ancutzza_danutzza ancutzza_danutzza buna,as dori va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri>am 2 copii minori si am bagat divort,dar fara a-mi lua un avocat,pt ca nu imi permit financiar.Am ... (vezi toată discuția)