avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări ionescu99
                      Utilizator

ionescu99
                      Utilizator                    

ionescu99, utilizator
 ionescu99, utilizator                   
                 Adrianerosca	                   

În 29.04.2002 Consiliul Local Iași aprobă Hotărârea 172/2002 a acestei instituții prin care la alin. 6 al capitolului IV interzice „Circulaţia liberă ... (vezi toată discuția)
	                    Adrianerosca	                   

În 29.04.2002 Consiliul Local Iași aprobă Hotărârea 172/2002 a acestei instituții prin care la alin. 6 al capitolului IV interzice „Circulaţia liberă ... (vezi toată discuția)

kartys	                   

Buna ziua. Am o problema stresanta in ultima vreme cu politistii de la sectia de cartier unde locuiesc. Am un caine rasa boxer, cu pedigree eliberat de ... (vezi toată discuția)
	                    kartys	                   

Buna ziua. Am o problema stresanta in ultima vreme cu politistii de la sectia de cartier unde locuiesc. Am un caine rasa boxer, cu pedigree eliberat de ... (vezi toată discuția)

MITULINA	                   

As dori sa stiu daca un detinator de arma de vanatoare are voie sa impuste un caine in oras, pe stada, in plina zi?
Sincer eu cred ca nu...
Ce se poate face ... (vezi toată discuția)
	                    MITULINA	                   

As dori sa stiu daca un detinator de arma de vanatoare are voie sa impuste un caine in oras, pe stada, in plina zi?
Sincer eu cred ca nu...
Ce se poate face ... (vezi toată discuția)