avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înmatriculare - Autorizare si inmatriculare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înmatriculare - Autorizare si inmatriculare SRL

Buna seara,
In urma depunerii dosarului pentru inmatriculare firma la ONRC, am primit solutia "Amanat", iar la observatii: "ii ACORDUL ASOCIATIEI DE PROPRIETARI ESTE INCOMPLET LA PCT 4 CONFORM ART 40 DIN LG 196/2018; LIPSA CERTIFICAT SI ADEVERINTA ANAF (CONFORM RASPUNS: SA COMPLETATI PE FORMULARUL CERERII LA LIT. E PCT 1 CU "15.01.2020"; CEREREA SA FIE COMPLETATA IN CONCORDANTA CU DOCUMENTELE DATE); 30.01.2020"
Imi poate spune cineva pas cu pas ce am de facut pentru a rezolva situatia?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Dosar pentru infintare srl catalina.daniela catalina.daniela buna ziua,am facut un dosar oentru infintare srl si au aparut aceste obseratii:În baza art.106 alin. (1) din L.265/2022, amână cauza pentru a se respecta ... (vezi toată discuția)
Cine imi elibereza o copie dupa actul constitutiv? Unulsingur Unulsingur Sunt asociat intr-o firma, nu am primit actul constitutiv la infiintare iar adminiatratorul nu vrea sa-mi dea o copie. Cine imi elibereza o copie dupa actul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Cata B Cata B Buna seara, Nu gasesc contractul de comodat al firmei (SRL). Se poate face cererea online la ONRC? Daca nu se poate, trebuie sa merg la ONRC din judetul unde ... (vezi toată discuția)