Buna Ziua ! Sunt asociat la un SRL cu drepturi de administrare 50%. Asociatul meu a facut afaceri de care eu nu am stiut si a platit cu un B.O. neacoperit. Acum eu am primit acasa un 'Proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare' cu frumoasa suma de 11000 lei. eu nu am semnat nimic cu nimeni , practic de firma se ocupa asociatul meu pe care nu mai reusesc sa-l gasesc deja...eu nu am nici o proprietate pe numele meu sau alte bunuri ...deci ce se poate intampla ??/ ce trebui sa fac ,avand in vedere ca un avocat nu-mi permit . Multumesc anticipat . O zi buna.
buna seara !
Factura si contractul sunt cu stampila firmei si semnatura asociatului meu de altfel si acel B.O. eu nu apar pe nicaieri , nici nu aveam cum pt ca nu eram in romania la acea data . acum am primit de la executorul judecatoresc un 'Proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare ' pe numele meu , apar ca debitor dar eu nu am avut niciodata legatura cu toata treaba asta , daca era pe firma intelegeam dar asa ?!. nu inteleg cum am ajuns in situatia asta . si nu stiu cum sa rezolv fara un avocat . in curand voi pleca din tara pentru un proiect ce va dura 6 luni si nu vreau sa las lucrurile asa...cu jurista firmei 'tepuite' nu prea am ce vorbi pt ca de cate ori vorbesc tipa continuu ca ma executa si-mi ia tot din casa iar executorul judecatoresc m-a tratat cu destula indiferenta ...el a zis ca isi face treaba si atat. si mai e un fapt care ma nedumireste, factura initiala era de 3600 lei iar acum pe acte apare suma de 11000 lei . e posibil asa ceva ? . multumesc frumos pt raspunsuri . sincer nu mai stiu ce sa fac . politia imi spune sa-l gasesc(pe asociat) si sa-l aduc la ei (de parca eu sunt politist) jurista ma face hot (cu toate ca eu nu am avut nici o treaba cu firma la care lucreaza ea) iar executorul judecatoresc m-a tratat foarte indiferent . daca are cineva vre-un sfat ...
sincer incep sa ma gandesc tot mai serios sa parasesc romania definitiv
Interesant.
Ia uitati-va cu atentie pe acel P-V: ce scrie mai exact, in baza a ce va executa pe dvs. persoanl? Este trecuta vreo hotarare judecatoreasca ...ceva?
Cereti executorului judecatoresc IN SCRIS, sa va comunice titlul executoriu in baza caruia a plecat in executarea silita. Adica din ce provine suma care v-o cere dvs. Oricum, in momentul in care a somat debitorul, executorul judecatoresc trebuia sa anexeze si titlul (hotararea) in baza caruia executa.
In rest, nu mai stati la discutii de astea...discutabile cu recuperatorul...nu faceti nicio declaratie in scris..cformulati doar o cerere prin care solicitati sa va comunica titlul executoriu!
Apoi..reveniti pe forum si ne spuneti ce scrie in acea hotarare judecatoreasca...
Buna ziua,
Am fost la executor si mi-a dat o ordonanta emisa de judecatoria iasi(ordonanta 1686)in care firma srl la care sunt asociat apare ca debitoare , dar in procesul verbal de executare apar doar eu ca debitor iar executorul mi-a spus ca e normal asa ceva atat timp cat eu avand drepturi de administrare si fiind in acelasi oras cu firma debitoare e mai simplu pentru ei sa ma execute pe mine decat sa-l caute pe asociatul meu care s-a ocupat de toata aceasta 'afacere' ...