avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Import China
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Import China

Bună ziua! Am înființat de curând un pfa prin care vreau sa vând produse comandate din China, exclusiv on line. Am doua nelămuriri...
1. Știe cineva cum se pot introduce datele firmei pe site uri ca Alliexpress sau eBay?
2. Dacă comand pachete cu valoare mica, pana în 10 euro, trebuie sa plătesc ceva la stat doar pentru faptul ca sunt Pfa?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Magazin online fara acte - ce riscuri exista ? ora12fix ora12fix Buna , de curand mi sa ivit posibilitatea unei mici afaceri daca pot spune asa . Am cumparat 50 de ceasuri , diferite modele . Dupa cum am observat de la ... (vezi toată discuția)
Comanda de pe ebay anglia mp36 mp36 Bună seara! Am și eu o problemă și vreau să vă cer ajutorul. Zilele trecute am comandat niște produse cosmetice de pe ebay Anglia. Majoritatea sunt ... (vezi toată discuția)
Import china. ce, cum si cand trebuie facut? CiprianLGheorghe CiprianLGheorghe Buna ziua, Am un PFA (nu de foarte mult timp inca incerc sa inteleg cum stau treburile cu actele, declaratiile si contabilitatea) si vreau sa aduc marfa din ... (vezi toată discuția)