avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Curent in extravilan
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Curent in extravilan

Pot trage curent,în extravilan,de la o casă din intravilan,pe distanța de
1 km,subteran,pe sub o pășune aparținând primăriei? Se poate legal ?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 12:56, 2 Februarie 2020
Nu mai deschideti aceeasi discutie pe mai multe sectiuni de forum. Ati primit raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal se poate trage de la Electrica cu aprobabri si proiect. Daca va trageti curent din casa cuiva e treaba personala si nu stiu cat e de legal. Subteran nu e problema cat timp nu ară careva prin zona. Terenul fiind al primariei, garantat se va gasi cineva sa obiecteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curent în extravilan betivul betivul Se poate trage curent,subteran,în extravilan ,de la o casă din intravilan fără autorizație ? Distanța 1 km ! (vezi toată discuția)
Bransare energie electeica ghotycul ghotycul Buna ziua . Am cumparat o casa batraneasca pe raza jud.Iasi cu 3000mp . Incerc de 2 ani sa trag curent dar nu reusesc . Terenul a fost intravilan dar vechiul ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)