avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa cod caen 5520 servicii turistice
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa cod caen 5520 servicii turistice

In legatura cu decontarea si inreg8strarea in contabilitate a voucherelor de vacanta. Cand le primesc eu emit bon fiscal si le inregistrez ca si venituri din activitate. Cand mi le deconteaza emitentul le inregistrez ca si deconturi. Este ok?
O alta problema cu care ma confrunt este ca inainte de decontare emitentul de vouchere imi trimite factura pe comisionul de 1%. La decontare imi da banii pe 99 %din vouchere. Cum inregistrez in contabilitate plata comisionului emitentului de vouchere?

Alte discuții în legătură

Tichete masa scumpicu scumpicu Buna ziua, Am si eu o intrebare: daca am o contabilitate la un fast food si primesc in loc de bani tichete de masa. Cum le inregistrez?+ Daca as fii incasat ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli asociatie ContSters189595 ContSters189595 am o factura pe numele tatalui meu, acesta fiind membru din asociatie. in factura sunt trecute codul fiscal si nr asociatie in al doilea rand este si un ... (vezi toată discuția)