avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Suplinire invatamant
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Suplinire invatamant

As dori sa stiu cine poate fi suplinitor in invatamat? Daca e profesor de religie poate candida pentru suplinitor la alta disciplina? Multumesc

Alte discuții în legătură

Vechime in invatamant gabrielso gabrielso In perioada 1992-2001 am fost angajatul unei parohii dar am mai activat si ca profesor de religie (suplinitor calificat) in doua scoli,fiind platit de acestea ... (vezi toată discuția)
Sunt profesor învățământ primar. În aceasta perioada nu ... Florentina110482 Florentina110482 Sunt profesor învățământ primar. În aceasta perioada nu tocmai fericită pentru nimeni, cel puțin în școala noastra suntem obligați sa suplinim în ... (vezi toată discuția)
Binecuvantarea profesorului de religie in vederea angajarii si codul muncii ionutmorogan ionutmorogan Buna ziua, as avea o intrebare privind modalitatea de incadrare (angajare) a profesorilor de religie in scoli. Astfel, conform protocolului incheiat intre ... (vezi toată discuția)