avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Împrumut IFN
Discuție deschisă în Executare silită

Împrumut IFN

Buna ziua,
Acum jumătate de an am făcut un împrumut la un IFN, trecând peste clauzele abuzive, la un moment dat am rămas fără serviciu, iar după 24 h de la întârzierea plății ratei am fost amenințată cu executarea silită de către alta firma numita Integral Colletction, contractul fiind semnat cu Credius IFN. Ce pot face împotriva acestora in cazul in care se refuza o reeșalonare sau înțelegere de plata? Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: florianmiller , utilizator 15:54, 12 Aprilie 2023
Nu puteți face nimic. Nu există o lege care să oblige creditorul să accepte o eșalonare a plăților.
Vă poate executa silit conform contractului semnat și asumat de dumneavoastră.
IFN-ul nu este bancă obișnuită de creditare.
Alegerea a ceva sigur poate
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2023
florianmiller, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut un imprumut la credius ifn de 5000 de lei ... mariamiriam2903 mariamiriam2903 Buna ziua. Am facut un imprumut la Credius Ifn de 5000 de lei pe care nu l am mai plătit din motive de sanatate. La momentul actual m am pus pe picioare, si ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Credit de la ifn cu dobândă 140%: 5.000 de lei împrumutați pentru 60 de luni, rată de 633 lei/lună. e legal să fie practicată astfel de dobândă? Andreii08 Andreii08 Buna ziua! Acum cinci luni am luat un credit online de la un IFN avand suma de 5000 de lei pe o perioada de 60 de luni, dobanda fiind de 140% iar suma de ... (vezi toată discuția)