avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am facut un imprumut la Credius Ifn de 5000 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am facut un imprumut la Credius Ifn de 5000 de lei ...

Buna ziua. Am facut un imprumut la Credius Ifn de 5000 de lei pe care nu l am mai plătit din motive de sanatate. La momentul actual m am pus pe picioare, si vreau sa vad daca mai pot face ceva deoarece mi s a adaugat dobanda imensa. Exista o solutie? Daca as angaja un avocat si am actiona in judecată macar sa nu mai fie dobanzile asa mari, sa platesc ce datorez pana acum si in continuare sa platesc lunar rata stabilita?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:10, 7 Ianuarie 2023
Citiți contractul. Plătiți penalități pentru fiecare zi de întârziere, și probabil ați semnat un asemenea contract.
Nu vă poate nimeni garanta că veți câștiga un proces, numit contestație la executare.
Creditorul IFN va depune la dosar contractul semnat și de dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de la ifn cu dobândă 140%: 5.000 de lei împrumutați pentru 60 de luni, rată de 633 lei/lună. e legal să fie practicată astfel de dobândă? Andreii08 Andreii08 Buna ziua! Acum cinci luni am luat un credit online de la un IFN avand suma de 5000 de lei pe o perioada de 60 de luni, dobanda fiind de 140% iar suma de ... (vezi toată discuția)
Împrumut ifn Abdriescu Roxana Abdriescu Roxana Buna ziua, Acum jumătate de an am făcut un împrumut la un IFN, trecând peste clauzele abuzive, la un moment dat am rămas fără serviciu, iar după 24 h ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se formulează o. contestație la executare silită ... Gabriela 33 Gabriela 33 Buna ziua! Cum se formulează o. Contestație la executare silită și unde se face !? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)