avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere PFA norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere PFA norma de venit

Buna ziua,

In anii 2018 si 2019 am desfasurat activitate de PFA cu norma de venit. In 2020 luna curenta (februarie) vreau sa inchid PFA-ul. Inca nu am depus declaratia unica. Pe 2020 am incasat 3 facturi pana acum. Vreau sa va intreb, cum ar trebui sa procedez ca sa inchid acest PFA. Se poate sa raman la norma doar 2 luni pe 2020 ? Nu stiu exact cum trebuie sa procedez.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:40, 3 Februarie 2020
Da, o sa recalculati norma de venit corepunzatoare pentru cele doua luni din acest an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)
Plata contributie anaf pentru pfa norma de venit WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua. Am infiintat un PFA pe norma de venit in 2019 in septembrie, in Bucuresti si am inchis-o in martie 2020. Acest PFA a avut doar o incasare in ... (vezi toată discuția)
Traduceri. declaratii fiscale detinator c.i.f. Mihaela PP. Mihaela PP. Buna ziua, Detin autorizatie de traducator/interpret eliberata de Min Justitiei. In luna februarie 2019 am depus declaratia de inregistrare fiscala si am ... (vezi toată discuția)