avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire

Cum este cel mai bine sa procedez ?
vreau sa fac cerere de reducere a sanctiunii de ridicarea dreptului de a conduce de la 90 de zile la 30 zile,stiu ca trebuie anexata o copie a P.v.si a chitantei cu care a fost platita amenda dar nu am primit P.v si a trecut mai bine de o luna ce -mi recomandati
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:43, 9 Decembrie 2009

V-ati putea adresa cu o cerere pentru a vi se elibera o copie a procesului verbal urmind ca dupa primirea lui sa actionati asa cum ati aratat intrucit trebuie sa il contestati chiar daca platiti amenda pentru a avea pernmisul pina la io solutionare favorabila dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se prescrie o amenda de radar fix? adelina prada adelina prada in luna oct 2008 am primit instiintare la firma ca masina mea de serviciu a depasit viteza legala cu 12km si sa dam datele soferului. le-am dat si in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis ady_cozmuta ady_cozmuta mi-a fost retinut permisul de conducere 9o zile pt depasirea vitezei.am dat examenul ,l-am luat problema e ca mi-am pierdut chitanta de plata a amenzii si ... (vezi toată discuția)
Contestare process verbal 90zile+examen!!!!!!! bogdy29 bogdy29 Buna ziua! O sa va povestesc pe scurt, sa nu va plictisesc: tatal meu conducea masina, in care eram eu si mama.stationam pe partea dreapta a drumului si ... (vezi toată discuția)