avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Amenda STB
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Amenda STB

Buna ziua, astazi am intampinat o situatie cel putin neplacuta in STB. Veneam de la facultate si am luat tramvaiul 41 spre casa. Cand am ajuns pe burduf am platit calatoria prin SMS si tramvaiul a ajuns dupa aproximativ doua minute, insa eu nu primisesem inca mesajul. La urcare mi s-a cerut sa prezint cardul insa le-am explicat ca inca nu am primit mesajul. Langa mine se afla alt tanar in aceeasi situatie ca mine. Mi s-a cerut sa prezint un act de identitate si le-am spus CNP-ul. Dupa, controlorul mi-a comunicat ca in caz in care se demonstreaza ca intr-adevar sistemul STB nu functiona nu voi primi amenda, iar daca problema era de la reteaua mea voi primi amenda acasa in valoare de 500 de lei? Credeti intr-adevar ca voi primi amenda sau era doar sa ma "sperie"? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:34, 4 Februarie 2020
Daca nu v-au intocmit proces verbal de contraventie, parerea mea e ca au vrut doar sa va sperie, ei stiu ca sistemul nu functioneaza cum ar trebui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)
Contestatie stb anamihai anamihai contestatie stb Buna ziua in data de 26 iulie am circulat pe linia tramvaiului 41 ,Nu circul frecvent cu transportul in comun ,la urcare am vrut sa validez ... (vezi toată discuția)
Amenda stb adda001 adda001 Buna ziua! Am intampinat ieri o problema in STB. M-am grabit sa prind autobuzul si am uitat sa-mi platesc calatoria prin mesaj. In mod normal am abonament de ... (vezi toată discuția)