avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general atentionari la D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

atentionari la D112

Buna ziua
La D112 apar atentionari , spre exemplu:
'Nu sunteti inregistrat ca platitor pentru cod de obligatie: 602'
cum pot sa reglez?
Cel mai recent răspuns: andreea_lazar , utilizator 14:38, 10 Februarie 2020
Buna seara!
Societatea este luata in evidenta cu salariati? Aveti depusa D010? ( vector fiscal), sau verificati versiunea D112 sa fie corecta.
Este un II, un singur salariat, neplatitoare de TVA... La vectorul fiscal pe m finanțe îmi apare cu Nu la toate rubricile... Am preluat o de curand..
Cum as putea sa procedez?
Compketati formularul D010, la rubricile cas, cass, impozit salarii si contributia asiguratorie de munca, bifati la sectiunea luare in evidenta incepand cu data...puneti prima zi de activitate a primului salariat angajat, apoi depuneti la ghiseu Anaf. Sa aveti o copie cim si un extras revisal, precum si o copie cui/cif.
Seara buna!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti semnatura electonica, depuneti D700 (este identica cu D010, doar ca se depune electronic iar nu, la ghiseu),
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
Iulian MANEA, Contabil
buna ziua
da are semnatura electronica.
si la d700..pune cas,cass si impozit nu?
este neplatitoare de tva
multumesc

Alte discuții în legătură

Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 sau 700 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am primit un e-mail de la Anaf ieri seara in care imi trmit o notificare cum ca am realizat anul trecut o cifra de afaceri de 85000 euro si ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 112 pentru angajat cu timp partial mirela.onciu mirela.onciu Daca angajez un salariat care mai are un loc de munca, eu il angajez cu timp partial, ce contributii platesc pentru el, ce declaratii trebuie sa depun, si d112 ... (vezi toată discuția)