avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație complementară
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație complementară

Firma unde lucrez sa închis si ne a băgat în șomaj,eu fiind însărcinată,din șomaj am intrat in prenatală,sotul nu lucrează cu carte de munca,am băgat actele pentru alocația complementară pt 2 copii,în ianuarie la sfârșitul lunii mi a venit prima alocație,astăzi mi a venit o scrisoare de la primărie ca mi a suspendat alocația pe motiv că nu am dus adeverințe de elev,nu trebuia sa ma anunte cineva de la primărie înainte să mi o suspende?

Alte discuții în legătură

Alocatia complementara chirolio chirolio buna ma numesc catalina balan sunt din jud vaslui si nu lucrez nici eu nici sotul am un copil si stam la soacra mea deci nu am nici un venit si cu toate aste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi spuneti daca e corect procedat in urmatoarea ... deluxethermo2019 deluxethermo2019 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca e corect procedat in urmatoarea situatie: in februarie 2021, o mama a 8 copii a murit. Fiindca mama lucrase cativa ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a obtine concediu de crestere copil si pentru cel de-al doilea. gabi_2_ela gabi_2_ela Buna. Sunt mamica unui baietel de 1 an si aprox.3luni si voi avea concediu de crestere copil pana pe 27.august.2011 ( data cand bebe implineste 2 ani) As ... (vezi toată discuția)