avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Care sunt pasii dupa ce esti executat silit in urma unui partaj si platesti tot ce trebuie facut ca bunul( un apartament ) pe actul de proprietate sa nu mai figureze si persoana careia i-a fost platita partea?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:09, 6 Februarie 2020
Actul dvs de proprietate va fi acea hotarare judecatoresca daca ati partajat in instanta sau conventia d epartaj voluntar daca ati partjat la notar.
Luati declaratie de la creditor ca v-ati achitat de sulta si nu mai are pretentii si depuneti la cartea funciara sa nu mai aveti sarcini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta inainte de hotararea definitiva si irevocabila gabrielacristea gabrielacristea Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. In timpul procesului am incheiat o conventie in fata instantei in care eu raman cu apartamentul si platesc o ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara minca84 minca84 Buna ziua! Vreau sa iau un apartament cu credit ipotecar. Problem e ca pe extrasul de carte funciara apar sarcini cu ipoteca (sulta). E vorba de 2 frați si o ... (vezi toată discuția)
Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)