avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Balanta de verificare solicitata pt incheierea unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Balanta de verificare solicitata pt incheierea unui contract de vanzare cumpărare

Buna ziua! Pentru a incheia un contract de vanzare cumparare cu un furnizor, ne-a fost solicitata ultima balanta de verificare intocmita. Suntem obligati sa le punem la dispozitie aceasta balanta sau putem refuza? Noi nu suntem de acord sa le dam balanta si este prima data cand un furnizor o cere. Nu este vorba de leasing . Vom cumpara produse cu plata cash , iar pt produsele cumparate cu plata la termen le vom pune la dispozitie un bilet la ordin avalizat.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
adriacst, utilizator

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat si angajament de plata Gaita Cristina Gaita Cristina Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat de mine persoana fizica pt firma facut pt un furnizor si un angajament de plata tot pt acest furnizor?? Sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare ana74 ana74 Am si eu nevoie de cateva sfaturi. Firma mea a vandut in luna septembrie produse pentru care am primit 2 file CEC, dar au fost refuzate la plata. CEC-urile ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat ContSters113759 ContSters113759 buna ziua, am avalizat un bilet la ordin la incheierea unui contract de leasing pt. un autoturism achizitionat de firma X; mentionez ca nu sunt si nu am fost ... (vezi toată discuția)