avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda staționare interzisă
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda staționare interzisă

Buna,
Am primit o amendă pentru 5 minute de staționare într-o stație de taxi, am coborât sa iau ceva de mâncare de la magazin.
Pot sa fac contestație la un proces verbal pe care l-am semnat?
Cand am primit amenda erau mai multe mașini stationate, fără să primească amenda, iar abtibuld-ul cu staționare interzisă din parbriz a rămas la ei.
Cel mai recent răspuns: Vali Virzob , utilizator 22:21, 9 Februarie 2020
Puteți depune plangere contraventionala solicitand anularea procesului verbal.în termen de 15 zile de la primirea procesului verbal. Plângerea se depune la Judecatoria la care este arondat locul faptei.
ing. Ioan Ciobanu
Buna seara,
Am mai cautat ce trebuie sa fac in continuare, dar am o nelămurire, la completarea acestei plângerii imi cere sa scriu articolul si legea, nu sunt sigur daca este bine ceea ce am găsit. Mentionez ca e prima data cand o sa intru într-o judecătoriei. Intrebarea mea este:
Este bine art.31 din legea 2/2001?
Dacă nu este bine asa ce articol si lege ar trebui sa scriu?

Multumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva dana&16 dana&16 Am parcat mașina în curtea interioara între blocuri unde parchează și locatarii și la plecare am găsit pe parbrizul mașinii înștiințare de amenda ... (vezi toată discuția)
Pot face ceva in cazul acesta? mihaelaserban76@yahoo.com mihaelaserban76@yahoo.com Am primit o amenda de circulație 1450 lei si reținerea permisului pt 90 de zilele.In procesul verbal scrie 1450 lei amenda dar in 15 zile pot plăti 652,5 si ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal de circulatie Armeanu M Armeanu M Cum se face contestarea unui proces verbal de circulație, și ce acte sunt necesare? (vezi toată discuția)